Compania Județeană Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui post de Muncitor necalificat pe perioada determinata cu posibilitate de calificare la locul de munca în cadrul Sectorului Lucrari Apa Canal Sud Piatra Neamt.
 

 1. Definirea oficială a postului, conform COR: cod 962303/962401 muncitor necalificat.
 1. Nivelul de studii/calificare: Şcoală profesională, liceu industrial de specialitate
 1. Experienţă necesară:
 1. Departament: in Sectorului Lucrari Apa Canal Sud Piatra Neamt.
 1. Cunoştinţe: cunostinte minime de pregatire.
 1. Calităţi şi aptitudini:  
 • persoană conştiincioasă, corectă, responsabilă;
 • înclinaţii pentru rezolvarea practică a problemelor;
 • meticuloasă şi riguroasă în realizarea sarcinilor prin conştientizarea şi acceptarea regulilor;
 • un bun echilibru emoţional;
 • autonomie personală.

Persoanele interesate vor depune Scrisoare de intenţie şi CV, la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A. din str. Lt. Drăghescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail office@apaserv.eu până în data de 21.07.2022 orele 14;00, urmând ca in aceeaşi zi până la orele 16.00 să anunţăm candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.

Concursul va avea loc în data de 22.07.2022, cu începere de la ora 10.00, in cadrul Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20.

Candidații selectati vor prezenta în original actul de identitate si isi vor da consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Eventualele contestaţii la rezultatele concursului, se vor depune în maximum două zile lucrătoare de la data afişării rezultatelor la avizierul aflat la sediul Companiei şi pe pagina de internet.

Rezultatele soluţionării contestaţiilor, vor fi afişate în maximum trei zile lucrătoare de la data depunerii contestaţiilor.

Informaţii suplimentare aflaţi şi la tel. 0233-233340 interior 150, Compartiment Resurse Umane.