Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei programate în data de 15.06.2021, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță furnizarea apei cu presiune scăzută, existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 15.06.2021, în intervalul orar 08.00-20.00 pentru utilizatorii din:
– Comunele: Dumbrava Roșie, Săvinești, Zănești;
– Orașul Roznov și satele Slobozia și Chintinici;
Nu vor fi afectați utilizatorii din Satul Traian din Comuna Zănești.
Deși terminarea lucrărilor este estimată în jurul orei 20.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și a situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza începând cu orele 24.00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .