Urmare a unor lucrări la instalațiile de distribuție a energiei electrice în Zona Târgu Neamț care a afectat și Staţia de Pompare care asigură alimentarea cu apă potabilă a rezervorului din care se alimentează utilizatorii din Comuna Păstrăveni, Compania Județeană APA SERV S.A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 22.12.2020, în Comuna Păstrăveni.
Deși furnizorul de energie electrică estimează reluarea furnizării seviciului începând cu ora 16.00, ținând cont de timpul de încărcare pentru refacerea cantității de apă brută în vederea potabilizării și furnizării către utilizatori, reluarea furnizării servicului de alimentare cu apă potabilă se va realiza în parametri optimi astăzi, 22.12.2020 începând cu ora 19.00.
În situația în care în rezervor se va acumula apă suficientă, reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va realiza înainte de ora estimată inițial.
Mulţumim pentru înţelegere!
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.