Contractul CL2 – „Alimentare cu apă şi reţele de canalizare în aglomerarea Săvineşti - Roznov” a fost atribuit, în data de 14.10.2013, Asocierii S.C. MOLDOCOR S.A. – S.C. VLANDA COMPANY S.R.L.

acestui contract îl constituie executarea de lucrări la reţeaua de alimentare cu apă şi la reţeaua de canalizare din localităţile Săvineşti şi Roznov.

În cadrul contractului se vor desfăşura următoarele lucrări:

  • • în comuna Săvineşti - extinderea reţelei de apă potabilă cu aproximativ 9,7 km pe 15 străzi, extinderea reţelei de canalizare cu aproximativ 7,9 km pe 8 străzi, construirea unei staţii de pompare ape uzate şi conectarea acestora la sistemul de monitorizare S.C.A.D.A. ;
  • în oraşul Roznov - extinderea reţelei de apă potabilă cu aproximativ 16 km pe 29 străzi, extinderea reţelei de canalizare cu aproximativ 20 km pe 34 străzi, construirea a 3 staţii de pompare ape uzate şi conectarea acestora la sistemul de monitorizare S.C.A.D.A. , construirea unui colector general nou, incluzând şi o staţie de pompare ape uzate, ce străbate localităţile Zăneşti şi Podoleni cu descărcare în noua staţie de epurare ce va fi construită în vecinătatea C.H.Costişa şi conectarea acestora la sistemul de monitorizare S.C.A.D.A.

Contractul s-a încheiat pe o perioadă de 20 luni. Termenul de finalizare este 21.07.2016 (inclusiv 12 luni PND).

Valoarea contractului este de 44.583.961,80 lei, fără TVA, având drept surse de finanţare 79,14 % fonduri europene şi 20,86% cofinanţare naţională.