Din motive de siguranţă medicală, legate de prevenirea răspândirii şi infectării cu coronavirus, Compania Judeţeană APA SERV SA respectă şi păstrează regulile stabilite cu privire la distranţa care oferă siguranţă beneficiarilor serviciilor noastre.
Reamintim că am realizat pentru utilizatorii companiei, modalităţi care să respecte măsurile de siguranţă şi care să asigure continuitate în furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare.
Prin intermediul apelurilor telefonice, dar și prin intermediul mediului online, putem păstra legătura (contactul) cu utilizatorii. Astfel, plata online, activarea modalităţii de transmitere a facturilor în format electronic prin intermediul Portal Clienţi, trimiterea indexului online/telefonic şi a documentaţiilor necesare pentru branşare/racordare poate ajuta la limitrea riscului de răspândire a infecțiilor cu coronavirus.
Suntem precauți și căutăm cele mai eficiente metode pentru ca utilizatorii Companiei Județene APA SERV S.A. să beneficieze în siguranță de serviciile noastre.