Compania Județeană APA SERV SA aduce la cunoştință că, urmare a monitorizării continue a calităţii apei brute captate, în scopul potabilizării s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului NO3 (azotați) pentru apa brută preluată din captarea subterană care asigură alimentarea cu apa potabilă a Comunei Țibucani.

Urmarea Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț nr. 30 din data de 10.06.2022:

– Comitetul Local pentru Situații de Urgență Țibucani va informa populația cu privire la restricționarea consumului de apă din rețeaua APA SERV S.A.

– ISU „Petrodava” al Județului Neamț și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Țibucani vor asigura, cu autospecialele din dotare, furnizarea apei pentru animale și a apei menajere pentru populația din Comuna Țibucani.

– DSP Neamț împreuna cu SGA Neamț și Compania Județeana APA SERV S.A. vor monitoriza apa brută, iar la momentul în care rezultatele analizelor se vor încadra în parametrii stabiliți de legislație și se va lua decizia reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă a Comunei Țibucani, vom reveni cu informații în acest sens.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.