Compania Județeană APA SERV S.A. este la un singur click distanță de utilizatorii săi prin intermediul serviciului Portal Clienți regăsit pe site-ul Companiei, www.apaserv.eu.
Venim în întâmpinarea clienţilor cu diverse facilități pe site-ul nostru, precum plata facturilor online, verificarea si transmiterea indexului (reprezentând consumul înregistrat de consumatori), atât posibilitatea vizualizării istoricului de facturi pentru o perioadă de 12 luni, cât și primirea acestora în format electronic.
În vedere autentificării și înregistrării utilizatorilor pe contul Portal Clienți, aceștia trebuie să parcurgă următorii pași:

≈Accesați site-ul www.apaserv.eu;
≈Alegeți secțiunea Portal Clienți de pe pagina principală;
≈În rubrica din partea stângă, selectați a treia opțiune Inregistrare;
≈Urmați pașii prin completarea câmpurilor: e-mail, cod client, contract, parolă, confirmare parolă și bifați cele două căsuțe de acceptare a termenilor și condițiilor ( codul de client și numărul de contract le regăsiți în colțul din dreapta sus al facturii serviciului );
≈După parcurgerea acestei etape veți primi un e-mail de confirmare pe care trebuie să îl accesați pentru a finaliza acțiunea de înregistrare;
≈Ulterior pentru a vă loga veți selecta a doua opțiune Autentificare și veți introduce adresa de e-mail împreună cu parola.

Compania Județeană APA SERV S.A. recomandă utilizatorilor să folosească platforma Portal Clienți pentru a evita spațiile aglomerate și pentru a reduce riscul de răspândire a noilor variante ale SARS CoV 2, dar și pentru a economisi timpul acestora. Astfel, prin intermediul platformei utilizatorii au posibilitatea de a verifica din orice locație și de pe orice dispozitiv datele contului creat pe Portal Clienţi.