Compania Județeana Apa Serv S.A., aduce la cunoștință tuturor utilizatorilor modalitățile de informare cu privire la întreruperile furnizării apei potabile din cauza avariilor apărute, dar și a debranșărilor efectuate utilizatorilor rău-platnici. În momentul în care, se identifică o avarie sau o intervenție aceasta este anunțată pe site și pe pagina de Facebook a Companiei. În situația în care apare lipsa furnizării serviciului a apei potabile a unor puncte de consum, iar informarea respectivă nu este postată pe site, există posibilitatea ca în acel punct să nu existe o avarie, ci poate fi debranșarea punctului de consum.

În momentul în care se întârzie cu plata facturilor ce reprezintă servicii de furnizare apă potabilă și canalizare, Compania Județeană Apa Serv S.A. a notificat și debranșat de la rețeaua de alimentare cu apă potabilă utilizatorii rău-platnici. Totodată, asociațiile de proprietari debranșate sunt postate pe site-ul Companiei la rubrica Clienți- debranșări, fiind specificate și datoriile acumulate.

Rugăm utilizatorii care întâmpină diferite probleme ce nu au fost specificate să apeleze numărul de telefon 0233233340, unde vor fi preluați de către un operator call-center sau să folosească adresa de e-mail [email protected] pentru a ne comunica în scris dificultățile identificate.