Compania Județeana APA SERV S.A. aduce la cunoștință, tuturor utilizatorilor din Comuna Tașca situația curentă referitoare la furnizarea apei potabile și totodată, măsurile adoptate pentru a face față acestor provocări.

În ultima perioadă s-a identificat o creștere în frecvența și complexitatea problemelor legate de aprovizionarea cu apă potabilă în zona Tașca. Factori precum seceta accentuată și temperaturile extreme au avut un impact semnificativ asupra cererii crescute de apă potabilă în sistemele centralizate pe care Compania Județeana APA SERV S.A. le gestionează. Această cerere crescută a condus la scăderea nivelului de apă în sursele subterane și, totodată, la diminuarea debitelor de apă disponibile. Ca urmare, rezervele nu pot susține furnizarea continua a apei potabile.

Pentru a permite refacerea rezervelor de apă înmagazinate în rezervoare și pentru a gestiona eficient resursele limitate, Compania Județeana APA SERV S.A. este nevoită să implementeze măsuri de restricționare a furnizării apei în rețea pentru Comuna Tașca.

Compania Județeană APA SERV S.A. depune tot efortul pentru rezolvarea acestei probleme în cel mai scurt timp posibil, totodată mulțumește tuturor utilizatorilor pentru înțelegere și pentru sprijin pe tot parcursul acestei perioade neplăcute.