Pentru realizarea unor lucrări de branșare la rețeaua publică de distribuție a apei, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a furniza serviciul de alimentare cu apă potabilă cu presiune redusă, existând şi posibilitatea de întrerupere totală a acestuia, în data de marți, 12.01.2021, în intervalul orar 08:30 – 17:30.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrita, pe străzile: Profesorilor, Petru Rareș (DN 15) până la intrarea în Municipiul Piatra Neamț;
– Municipiul Piatra Neamț pe străzile: Bistriței (DN15) până la intersecția cu str. Emil Costinescu (zona Punte Ștrand), Lacului și Cucului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.