Actualizare 07.07.2021 ora 14.00: Imagini de la fata locului cu interventia de remediere a avariei de pe Bulevardul Traian din Piatra Neamt la conducta magistrala DN 500.

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de pe Bulevardul Traian din Municipiul Piatra Neamt, Compania Judeteană APA SERV S.A. este pusa in situatia neplacuta de a furniza apa cu presiune scazuta existand si posibilitatea intreruperii temporare a furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila astazi, 07.07.2021 intre orele 11:00-20:00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Cartierul Maratei (de la Spitalul Judetean, imobilele de pe partea dreapta si partea stanga spre Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu -fostul Liceu de Chimie – inclusiv strada 1 Mai si Bulevardul General Dascalescu);
– Comunele: Dumbrava Rosie, Savinesti, Zanesti
– Orasul Roznov si Satele Slobozia si Chintinici
Nu vor fi afectati utilizatorii din satul Traian din Comuna Zanesti.
Nu va fi afectat Spitalul Judetean Neamt.
Desi terminarea lucrarilor este estimata a se realiza in jurul orei 20.00, avand in vedere timpul necesar pentru incarcarea instalatiilor si a situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va realiza în data de 07.07.2021 incepand cu ora 24.00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm ca echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrarilor intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii apei potabile in parametri optimi.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .