Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi 02.04.2023, ora 15.00 pana la data de 03.04.2023, ora 08.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Stefan cel Mare, Dragos Voda, Bogdan Voda, Amurgului, Elena Cuza, Ion Creanga, Cozlei, Ion Luca Caragiale, Dimitrie Ernici, Codrului, Izvor, Cezar Boliac, Dimitrie Cantemir, Borzoghean, Sportului, Eroilor și Valea Viei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.