Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 01.03.2022, în intervalul orar 14.00-19.00 în Orașul Tg Neamț.
Vor fi afectati utilizatorii de pe străzile Cetății, 1Decembrie 1918, Mihai Eminescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă, Aleea Salcâmilor, Obor, Oituz, Popa Șapcă, Radu Teoharie, Laleleor, Pictor Grigorescu, Abator, Panazol, Gloriei, Cartier Țuțuieni, Cartier Humulești, Cartier Humulești Noi și Cartier Blebea.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.