Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executant și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 01.04.2024, în intervalul orar 09.30-16.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Rodnei, Cuejdi, Costache Negri, Piața Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu (de la Muzeu de Istorie, până la intersecție cu Bulevardul 9 Mai), Bulevardul Dacia (de la Pod Spital, până la Complex Unic) și Orhei (Clinica Biomedica)

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu