Având în vedere disfuncționalitățile apărute în rețeaua de telefonie mobilă, care a provocat dificultăți de comunicație între rezervor și stația de pompare din Comuna Bodești, rezervor din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Bodești și Comuna Dobreni, Compania Județeana APA SERV S.A. este pusă în situația neplacuta de a anunța oprirea temporară a serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru utilizatorii din cele doua comune, începând de astăzi 06.09.2021.
Tinând cont de timpul necesar de refacere a rezervelor de apă brută în vederea potabilizării și în funcție de consumul și poziționarea branșamentelor în teren în zonele afectate, estimăm furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în parametrii optimi, în data de 07.09.2021, începând cu ora 09,00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.