Pentru remedierea unor avarii apărute la conducta de aducțiune Preuțești (conductă cu diametru nominal 600) din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Răucești sunt programate lucrări de înlocuire a trei tronsoane din această aducțiune.
Ca urmare, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a nu furniza apă potabilă către utilizatorii din satele: Răucești, Oglinzi, Săvești, Ungheni începând de vineri 11 decembrie, ora 10.00, până sâmbătă 12 decembrie, ora estimată 9.30.
În speranța că situația adusă la cunoștință va fi înțeleasă, rugăm consumatorii să își asigure necesarul de apă potabilă pentru această perioadă.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrării într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.