Avand in vedere identificarea unor avarii la magistralele de aductiune a apei, pentru remedierea acestora, Compania Judeteana APA SERV S.A. este pusa în situatia neplacuta de a opri temporar  furnizarea serviciului de alimentare cu apa potabila, in data de 13.05.2021 în intervalul orar 08.00-23.00.
Vor fi afectati utilizatorii din:
– Municipiul Piatra Neamt: cartier Darmanesti;
– comunele: Garcina, Girov, Dochia.
Nu vor fi afectati: Spitalul Judetean Neamt si utilizatorii din cartierele Precista , Maratei, Gara-Veche, 1 Mai, Speranta.
Desi finalizarea lucrărilor pentru remedierea avariilor este estimata pentru orele 23,00, avand in vedere timpul necesar pentru incarcarea instalatiilor, datorita situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va realiza in data de 14.05.2021, incepând cu orele 16,00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care ii asiguram ca echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru limitarea si remedierea avariilor într-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii apei potabile în parametri optimi.
Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .