Având în vedere nivelul scazut de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cât și complexitatea lucrarilor pentru remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei din care se alimentează utilizatorii Orașului Târgu Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe serviciul de alimentare cu apă potabilă în Orașul Târgu Neamț, din data de 13.12.2020 ora 10.00 până la data de 14.12.2020 ora 09.00.
Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Batalion, Crângului, Munteni, Dimitrie Ulea, Profesor Ungureanu, Mărășești (de la intersecția Băile Oglinzi până la intersecția cu Str. Cornilor), Biruinței, Băile Oglinzi, Ogoarelor, Slt. Câmpeanu, Mihail Kogălniceanu.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .