Având în vedere  nivelul scazut de apă din pânza freatică, pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoare în vederea potabilizării şi distribuirii către utilizatori, cumulat cu manevrele specifice necesare a se realiza urmare a lucrarilor pentru remedierea avariilor la conducta de aductiune Preutesti, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Zona Manastirea Agapia incepand din data de 13.12.2020 ora 12,30 pana in data de 14.12.2020 ora 12,00.

In situatia in care in rezervor se va acumula apa suficienta in vederea potabilizarii acesteia, reluarea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila in parametri optimi, catre utilizatorii din zona mentionata, se va realiza inainte de ora estimata initial.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .