Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță furnizarea apei cu presiune scăzută, existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, marți, 16.11.2021, în intervalul orar 08,00-18,00 în Municipiul Piatra Neamț.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile:
– Mihai Viteazu, Nicu Albu, Nufărului, Valea Albă, Stamatin, Aurorei, Rozelor, Pompiliu Clement, Dărmaneşti, 1 Decembrie 1918 (de la Orion pana la Şcolile Normale), Obor, Petru Rareș, Vasile Conta, Orhei şi străzile adiacente acestora;
– cartierul Ciritei.
NU vor fi afectați: Spitalul Județean Neamț și Cartierele Măraței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.
Deși terminarea lucrărilor este estimată în jurul orei 18,00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 17.11.2021, începând cu orele 18,00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .