Având în vedere problemele de ordin tehnic identificate la Statia de pompare Verşeşti, neconformitati care vor fi remediate in cursul zile de astăzi 18.08.2022 compania Județeana APA SERV S.A. este pusă în situația neplacuta de a anunța oprirea temporară a serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru utilizatorii din satele Bordea,Soci,Dusesti,Corni din Comuna Stefan Cel Mare începând de astăzi 18.08.2022 ora 09.00.
Tinând cont de timpul necesar de refacere a rezervelor de apă brută în vederea potabilizării și în funcție de consumul și poziționarea branșamentelor în teren în zonele afectate, estimăm furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în parametrii optimi, în data de 19.08.2022, începând cu ora 07,00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu