Având în vedere avaria înregistrată la rețeaua de distribuție a energiei electrice din Comuna Ruginoasa, avarie care a afectat funcționarea stației de pompare, care asigură alimentarea cu apă a rezervorului din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Ruginoasa, Compania Județeană APA SERV S A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, incepand de astazi 19.05.2022, ora 09.00 pe strazile: Fundoaia și Huci din Sat Ruginoasa, Comuna Ruginoasa.

Tinând cont de timpul de încărcare pentru refacerea cantității de apă brută în vederea potabilizării și furnizării către utilizatori, reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va realiza în parametri optimi in data de 20.05.2021 începând cu ora 15.00.

În situația în care în rezervor se va acumula apă suficientă, reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va realiza înainte de ora estimată inițial.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.