Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe termporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 23.02.2021, în:
– Comuna Dumbrava Roșie, străzile: Dumbravei, Zidarului, Dorobanțului și în satul Brășăuți în intervalul orar 09.30-13.30;
– Municipiul Piatra Neamț, străzile: Aleea Ulmilor (de la Alimentara 86 până la intersecția cu strada Hangului), Hangului, Boboteni, Audia, Teiului, Grigore Ureche, Constantin Brâncoveanu, Varariei în intervalul orar 09.30-16.00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.