În urma precipitațiilor abundente căzute în data de 22.08.2021, valoarea indicatorului turbiditate a apei brute preluate din captarea de suprafață din care se asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig este de 98 NTU.
Întrucât stația de tratare a apei brute este proiectată să prelucreze apă brută cu valoarea indicatorului turbiditate de maxim 40 NTU, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, începând de astăzi, 23.08.2021, orele 10,30 până la data de 24.08.2021, orele 09,30.
Precizăm că după scăderea indicatorului turbiditate a apei brute din captarea de suprafață sub limita maximă admisă, se va relua procesul de potabilizare a apei și de umplere a rezervorului, urmând ca ulterior să se reia furnizarea serviciului de alimentare cu apă către utilizatorii din Comuna Pipirig.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.