Pentru remedierea unei avarii la reteaua publica de distributie a apei potabile, identificata pe strada Cuza Voda intersectie cu strada Fundatura Viilor,  din Orasul Tg. Neamt,  pentru limitarea si remedierea acesteia, Compania Judeteana APA SERV SA este pusa în situatia neplacuta de a interupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apa ptabila in Orasul Tg Neamt,  astazi 24.04.2021 in intervalul orar 10.00-17.00.

Vor fi afectati utilizatorii de pe strazile:  Radu Teoharie, Cuza Voda, Abator, 9 Mai, Ciprian Porumbescu, Tudor Vladimirescu,  22 Decembrie, Panazol, Fundatura Viilor.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care ii asiguram ca echipele APA SERV fac tot posibilul pentru  remedierea avariei într-un timp cat mai scurt și pentru reluarea furnizarii apei potabile.
Pentru informatii suplimentare beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.